18 dec. 2011

Är den här för att stanna?

Inatt kom den, men har den kommit för att stanna? Den som lever få se...sägs det. Men visst är det finare, juligare och underbarare med en massa snö på vintern.....i juletid? Och tänk på alla barn som snart har jullov och fått nya pulkor o skidor som de kan använda om den får ligga kvar.
 Det knarrade under skorna när jag var ute o skottade på framsidan. Underbart ljud som jag gillar. Älskar att skotta snö osså. Hör väl till dem som har slagit i huvudet rejält, för många ogillar att skotta. Men det finns inget bättre än att gå ut en stjärnklar kväll o skotta lite snö:)
 Växterna mår mycket bättre nu osså, med ett litet täcke på sig av snö. Det skyddar både rötter och frön, så de kan samla lite energi till våren när vi vill se dem grönska igen.
 Bomullsodling? Näää, men visst liknar det små mjuka bomullstussar...hihi!
Idag har jag en "bara vara dag". Har inga måsten, inget planerat, utan kommer att ta dagen som den kommer. Kanske en tur till stan, kanske en promenad, eller kanske titta på en bra film nermysad i soffan:)
Ha en underbar måndag!

9 kommentarer:

 1. Jag hör inte till dem som gillar att skotta snö, men en stjärnklar kväll skulle nog även jag kunna tycka att det var ok//Britt

  SvaraRadera
 2. Hoppas kan vi alltid göra, för alla ungars skull som kommer att ha jullov nu ett tag framöver. Jul det kommer det att bli ändå, vare sig vi har snö eller inte, men visst blir det vackrare med snö.
  Allt gott
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Ja vi hoppas så o håller tummar o tår fniss
  En vit jul vore härligt!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 4. Lyckost dig som har snö!
  vilka vackra bilder du bjuder på.
  Hälsningar
  Annika

  SvaraRadera
 5. Här har vi barmark fortfarande och regnet ska tydligen fortsätta...
  Jag har varit väldigt nöjd med att vi sluppit snö hittills, men nu när det är julveckan hade det gärna fått bli vitt och fint! Så mycket mer stämning då.
  Hoppas din "bara-vara-dag" blev bra :-)
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 6. Här har vi riktig Skånsk vinter. + grader, grönt o grått o blött! Fast nu när jag tittar ut kommer det faktiskt en och annan flinga, med det lägger sej inte, utan det blir bara blötare.
  I dag blir det julbord med nya jobbet och julklappshandling till barnbarnen. Ha en bra dag./Lila-Christina

  SvaraRadera
 7. Hej! ja nu snöar det här hos oss! håller tummarna att den stannar,det lyser upp så vackert o dessutom skoj för barna! ha en fin vecka! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 8. Härliga bomullstussar du har i trädgården!/susanne

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!