22 feb. 2011

Boken Tildas hus- nysydda päron

Skickade nyligen efter en helt fantastisk bok av Tone Finnanger som heter "Tildas hus". I denna bok finns en uppsjö av ideér och inspiration till de pyssel o sy sugna. Enkla mönster och beskrivning finns till allt i boken.
Igår pysslade jag o min yngsta dotter Hanna lite. Jag blev sugen på att sy såna däringa fina päron som finns i boken.

Sagt och gjort....2 st härliga päron blev det. Ett med texten "päron" och ett med texten "une poire" som betyder ett päron. Idag satsar jag på att gör ett par till, så det riktigt fyller upp i fruktskålen:)
//Helén

7 kommentarer:

 1. Dom var väldigt snygga och riktigt kul - det är bara synd att jag är så vansinnigt dålig på att sy. Kan knappt sy i en knapp så att den sitter kvar ordentligt!

  SvaraRadera
 2. Vad fina dom blev! Vad kul att du tagit upp bloggandet igen! Jag har saknat dig!
  Ha en fin dag! Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack Irene..desamma!//Helén

  SvaraRadera
 4. Min 10 åriga dotter borde komma och bo hos dig en helg eller så, hon älskar att sy men jag kan inte hjälpa henne - kan inte alls! Vilka härliga päron och så lite kalorier och dessutom blir det inga bananflugor med tiden! MB

  SvaraRadera
 5. Ja, hon är välkommen:) Jag får ändå inte ha mina tyger o sybehör i fred för min lilla Hanna. Helén

  SvaraRadera
 6. Vilka söta päron!! Jag är så avis på alla som kan sy Tildadockor osv, jag har iofs inte provat och jag kan ju faktiskt sy, men jag har inte fantasin!!

  Tack för din söta hälsning hos mig! Ja, det är inte lätt när de små liven försvinner, man blir väldigt maktlös och det är svårt att endast med ord förklara hur mycket man sörjer med dem. Jag hoppas få tillstånd av Daniel att skriva mer om Kevin och deras liv, jag vill så gärna sprida detta även i Sverige eftersom det finns överallt, det är bara att det att sjukdomen är ovanlig...

  Ha en fortsatt underbar onsdagskväll!
  Stor kram!

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!