19 mars 2012

Växthusdrömmar......igen

Vill bara berätta att jag är på benen igen...trots en jäkla massa hosta på nätterna så jobbade jag idag. Har ingen feber och jag känner mig piggare....äntligen.

Åh, vad jag längtar mer och mer efter ett växthus igen. På förra stället vi bodde så hade jag precis köpt och byggt upp ett växthus på 12,4 kvm. Tyvärr har jag inga bilder idag på det, för de ligger på en extern hårddisk som sambon strulade med i helgen så alla bilder försvann, men han fixade ett program och räddade alla bilder, och nu ska det köpas flera externa hårddiskar som vi kan spegla mot varann. Jag vill ha en egen som jag alltid har till min bärbara PC, med alla blom o trädgårdsbilder. Så inom kort kommer jag att visa bilder på det enda växthus jag nånsin ägt. 
Nu börjar jag få en sååån längtan till ett litet litet växthus. Kan tyvärr inte köpa något större än detta på bilderna då vi har en sån liten liten plätt idag. Men jag tycker ändå att det är ett växthus och det kommer att få plats både tomat, gurka och paprikaplantor i det. Och det skulle vara så bra att driva upp plantor i på vårkanten...åh, va jag vill ha ett sånt!
 Visst är det gulligt??? 2995:- på Plantagen för detta gulliga växthus på 3 kvm.....det är ju ett fynd:) Tror t.o.m man kan montera ihop det och flytta runt det färdigmonterat för att se var det bäst skulle passa in:), Det säger jag inte till sambon för han gillar inte när saker o ting blir rangliga och det skulle det säkert bli om man bar runt det och testade...hihi
Så nu vet ni vad som står på min önskelista:) Får väl se vad sambon säger....han har en bättre förmåga än mig att se om och var det skulle passa, och om det är nåt att ha. Sånt kan inte jag se förrän efteråt...haha. Ska försöka lura med honom in till Plantagen som ligger ca 5,5 mil härifrån. Och tvekar han, så kan jag ju lägga mig på golvet där o skrika tills han köper det...så som barnen brukar göra:)
Kram på er!

12 kommentarer:

 1. Jag förstår din längtan efter ett växthus.Jag har ett i trä, det är underbart att gå ut dit.

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vilket charmigt litet växthus du hittat!
  När det gäller att placera rätt så är det så mycket att tänka på - som att det inte skall stå under ett stort tak där det blir snöras om vintern... Då blir det pannkaka av det...
  Krya nu på dig och drick mycket honungsvatten för att smeka bort den elaka hostan.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du ska slå till jag, längtan verkar vara stark!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 4. Hi hi ...ja det tycker jag du ska göra :-)) Kommer ihåg ditt fina växthus . Det inspirerade mig mycket då på den tiden.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det finns ju även små väggväxthus där man utnyttjar en befintlig vägg och bygger på ett "halvt" växthus. Själv är jag lycklig ägare till ett sort och rejält växthus, tyvärr i plast och inte av glas, så det blir ingen utsikt... Men det är praktiskt för man slipper skuggmåla växthuset. Varmt och skönt är det i alla fall när det blåser kallt ute.

  Vårhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 6. Varför inte slå till och köpa det där lilla.Så din längtan lignar sig lite.Du har ju sett bilder på mitt.Jag bara älskar det.Så mycket bra man kan göra när man har ett växthus.Kram

  SvaraRadera
 7. Tänk att det ska vara så svårt att stava rätt.Lignar ska ju vara lugnar.NATURLIGTVIS.Kram

  SvaraRadera
 8. Haha...hoppas du får igenom din önskan.

  SvaraRadera
 9. Slå till, kommer att bli perfekt och ännu fler fina blommor kommer du att få.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 10. Jag håller tummarna! För växthus är så himla roligt att ha. vilket de är pyttesmå eller superstora.
  Hej från Törnrosa-Gunilla

  SvaraRadera
 11. Længe leve drømmene.......jeg hepper :0)

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!