8 apr. 2012

Tvärstopp eller?

Vart är våren? Det verkar ha tagit tvärstopp, och det är inte bara jag som undrar ser jag i era bloggar. Fler som undrar är mina små Krokusar som knappt vågar titta fram. Härom dagen så låg det ett tunt snötäcke på dem, som nu smält bort. Har sett att många av er har tjockt snötäcke och jag är INTE avundsjuk på er....fy fabian!
 Nu vill jag ha sol och värme igen, så som det var för några veckor sedan när jag satt ute i t-shirt och bara njöt! Vill se mina fina vårblommor utvecklas igen och blomma, men just nu ser det allt lite glest ut i rabatterna.
Men men....tålamodet är fiskarens bäste vän sägs det, men jag vill lova att tålamodet är blomtokans bäste vän oxå:)

10 kommentarer:

 1. Ja, nu får det bli varmt igen ...Kram

  SvaraRadera
 2. Det ser så fint ut när solen lyser och så går man ut och möts av en isvind.Fast jag har suttit inne i hörnet på altanen och solat idag det var så skönt.Kram

  SvaraRadera
 3. Nu är snön borta igen och solen skiner, av med tröjan och på med tröjan... nu får vädret bestämma sig. Jag vill ha värme...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Ja det svänger snabbt, från +18 till snö och minus. Tyvärr verkar det dåliga vädret vara kvar någon vecka men sen får vi hoppas på bättre väder så vi kan anfalla trädgårdarna igen :-)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Japp här händer ingenting i trädgården, men vi har heller inte fått snö Än vilket jag är tacksam över. Men det har utlovats imorgon så vi får se!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vad är det för vit blomma som är i mitten av din banner? Den är hur tjusig som helst.
  Ha en skön annandag påsk.
  Cilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej Cilla, kommer inte åt din blogg? så jag svarar här. Det är en Polemonium caeruleum, vit Blågull eller Jakobs stege, och visst är den underbart fin:) //Helen

   Radera
 7. Ja til den der tålmodigt venter kommer glæden lige pludselig....og bare vent Helén din tålmodihed skla nok blive belønnet ;0)

  knus Dorthe

  SvaraRadera
 8. Gode billeder.
  Her får vi regnbyger i dag.
  Tak for kigget.
  Ha` en god 2. påskedag.

  SvaraRadera
 9. Inte tvärstopp. Hittade en backsippa idag

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!