14 maj 2012

Vad blir det??? Fjärilar & sånt!

Ja, vad blir det? Kallt o regn i förrgår, kallt, sol o storm igår, regn o storm idag och en jäkla massa plusgrader för lite! Har tittat tillbaka lite i mina fotoalbum och hittade några fjärilsbilder som jag vill visa. 
Amiral
 Har bara sett en endaste fjäril i år och det var när vi hade de där suuuper soliga o varma dagarna. Tror inte det fanns så mycket uppdukat i rabatterna för fjärilarna då, så det är bara att hoppas att de inte går i ide utan kommer när värmen kommer....om det nu kommer nån värme.
Citronfjäril
Förra året den 14 maj så hade jag Tulpanfrossa. Massor av Tulpaner blommade så fint i mina rabatter på framsidan och idag när jag tittade så såg jag en handfull knoppar bara:( 
Körsbärsfuks
 Visst hade vi väl lite värme förra året vid denna tidpunkt? Jag gick iallafall inte med min vinterdunjacka som jag gör nu, det är jag säker på! 
Nässelfjäril
 Ute blir det iallafall lite grönare av regnet och perenner och buskar behöver säkert en ordentlig rotblöta, men vi har ju faktiskt vatten i kran. Så hellre värme och sol och vattna med slang än detta skitväder. 
Pärlemorfjäril
Visst låter jag positiv?? Men jag är sååå trött på detta. Vill vara ute o pyssla och som den fryskott jag är så har jag blivit sååå pjoskig när det regnar o blåser.  Jag tar inte ens en promenad i detta väder så då tänker jag inte gegga runt i trädgården heller!
Påfågelöga

Hoppas ni får njuta lite av mina fjärilsbilder och att ni inte dras med i min negativa anda:) Hihi!

11 kommentarer:

 1. Det är lite för kallt även för min smak.Var ute och gjorde lite småjobb men sedan blev det innepyssel.MVH

  SvaraRadera
 2. Det tänkvärda ordet var perfekt, vi hade visserligen ganska bra väder och 13 grader...men det blåste! Fy 17 vad ruggugt det blir då!!

  SvaraRadera
 3. Usch du får ursäkta mej men jag har fjärilsfobi så jag scrollade snabbt förbi dina bilder idag.
  /Knatten

  SvaraRadera
 4. Håller med dig, lääängtar så efter sol och värme. Jättefina fjärils bilder.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så fina fjärilar du fotat, känner inte igen alla. Ja vi får hoppas att värmen snart kommer igen.

  SvaraRadera
 6. Ja herregud vad kallt det är ute!! Tog på mig värsta tjocktröjan till jobbet idag!! Såååå fina foton du visar, vackra fjärilar!! Nu hoppas vi på fint väder snart!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Vackra fjärilar! En till som längtar efter sol o värme! Här är det blåsigt, mulet och kallt och inte speciellt lockande att gå ut : /
  /Cika

  SvaraRadera
 8. Ja i detta väder får man nöja sig med att titta på gamla fina bilder ute är alldeles för kallt för att vara//Britt

  SvaraRadera
 9. Vilka fina bilder att njuta av och vädret ...det är det inte mycket att prata om och om vi har tur så kommer väl värmen lagom till hösten.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 10. idag har vi återigen gjort en massa nytta, men nyss var vi så frusna att vi var tvungna att gå in. Vi hade nämligen åkt omkring på varsin gräsklippare och då blir man helt nerkyld!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 11. Ja men nu får det väl räcka med blåsande och regnande här i trakterna! Men gräset växer bra! Det har vi redan klippt ett par gånger och det minns jag inte från föregående år...Nu är det dags för sol! Låt det blomma!/Susanne

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!