14 mars 2011

Rödmalva vs Svartöga

Dött lopp om jag får avgöra själv. Båda växer så det knakar. Dock så va grobarheten större gällande Rödmalvan, men det va likadant förrförra året. Men jag är såklart glad för varje frö som gror.
Rödmalva som kramas med varann:)
Snart är det dags för omskolning....egentligen nu.....idag, men jag orkar inte. Är seg efter helgen, dagens praktik och dagens möte på AF. Känner faktiskt att det är nåt på G i halsen, men jag vill inte bli sjuk...VILL inte:(
Ståtlig Svartöga
Nu ska jag springa över till grannen o hämta en canvastavla som jag ska spänna ett tyg över. Bra med goda grannar som pysslar o har saker hemma:)
Vårkramar från Helén

2 kommentarer:

 1. Du gör helt rätt i som väntar med penseérna, för nog glömde jag kassen med penseér och hyacint i ute på trappen i går och natten blev vääääldigt kall. Nu står de på "avfrostning" i tvättstugan. Vad det gror hos dig, själv är dålig med sådder än, lite/mycket tomater, paprika + lite annat.
  Förresten var det du som for förbi och tutade häromdagen ? Både maken och jag fick för oss att det var du.
  Ha en solig dag
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Ja, just nu har jag inget val när jag ligger sjuk, men är sååå sugen att göra trappen fin, men det hinns med. Näpp, jag har inte åkt förbi....har inte varit åt det hållet på ett år faktiskt, men måste ju ta mig en tur till sommaren o hälsa på dig. Mvh helén

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!