14 apr. 2011

Bruna perenner & bin

Gillar ni osså bruna perenner??? Det finns ju så få av dem, men visst är de fina....hehe! Mina är värdelöst fula, torkade sedan i höstas. Tänkte jag skulle få ork och lust att städa bort allt visset samt alla löv som samlats för inte är det vackert. Denna rabatt är grävd längsmed häcken, och jag är trött på att ha den rak, så jag ska nog ta ut svängarna lite så det blir mer liv i den. Kanske stoppa dit nån sten om jag hittar nån passande.
Brunt o trist. Staketet ska målas om hyresvärden står för färgen. Rabatten ska rensas. Kanske jag skulle flytta pallkragarana hit....är i valet o kvalet om jag ska vara ärlig.
 Krokus i all sin glans, med en liten flygare. Ett bi måntro? Fint hursomhelst!
Nu saknar jag solen som var framme hela förmiddagen. Satt ute på praktikplatsen en liten stund....helt underbart med sol ju. Jag är nu uppe i 3,5h/dag på arbetsprövningen. Funkar bra, men är trött o behöver sova när jag kommer hem. Men, men...det går sakta men säkert framåt:)

Ha en trevlig torsdag....snart är det helg!

3 kommentarer:

 1. Tihi- "bruna perennrabatter"?... Jojo.... ses/har nog setts lite varstans!;-) Men nu är de äntligen på väg att börja "leva"! Yes!!!;-)
  Jag hade också en hel del "raka" förrut - som jag rundat. Japp- ger mer liv. Inte enbart åt själva rabatten- utan också när man tittar ut över "trädgårdsvyn".... om du förstår vad jag menar!;-)
  Jättekul att du funnit min blog! Välkommen tillbaka!
  Och jag tar gärna in din bland mina "följar-bloggar"!

  SvaraRadera
 2. Tittar in och önskar dig en trevlig helg.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Ja du, det finns en del att fundera på gällande trädgården här också. Vi får väl se, båda två, vad vi kommer fram till. =0)
  Ha en skön helg!
  Kram!

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!