27 sep. 2011

Silverax Simple Brunette och sista tävlingsdag

Hej alla glada....o mindre glada. För man kan inte vara glad varje dag....fråga mig...jag vet. Med allt strul med FK och lite bakslag efter operationen som varit dessa veckor så tycker jag att det vänt till det positiva igen:)
 Idag ringde FK och jag kommer att få sjukersättning för dessa sjukdagar som blev i samband med min operation....jihaaa! Men eftersom jag blev rädd att bli utan pengar så hann jag friskskriva mig igår....så nu är det bara att ta tag i att hitta en arbetsprövningsplats. Börjar lite smått att kolla upp företag här i stan på nätet.
 Tycker ekonomin är suuuperviktig, särkilt när man är sjukskriven i grund och botten och inte är ekonomiskt oberoende. Allt kostar ju även om man inte får några pengar...tyvärr.
 Idag har jag tagit en kort cykletur, underbart med frisk luft och sol. Imorron ska jag på återbesök på USÖ igen och tjejen som jag delade rum med efter operationen ska hämta upp mig vid bussen där för att ses o ta en fika:) Mee like....så kul att träffa en sån underbar tjej över en fika! 
 Som ni märker så bjussar jag på bilder från mina Silverax idag. De blommar helt underbart på baksidan och det är tur man tar sig en titt då och då eftersom vi inte använder uteplatsen såhär sent på hösten. Jisses vilken underbar doft det kommer från de blommande axen. Nästan lite liknande Liljekonvalj, men ändå inte.....mycket mildare och mjukare doft på nåt sätt.
Påminner om min tävling som pågår dagen ut. Klicka HÄR för att komma till tävlingsinlägget!
Ha en mysig tisdag!

8 kommentarer:

 1. Det är kul med nya vänner... Ha en mysig fika stund...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Härliga blommor du visar.Jaa detta med FK säger då det,har haft bekymmer men nu när man är skovfri så jobbar jag som vanligt men DÅ gick det ej...Jobbigt.Ha en bra kväll...Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Så vacker Silveraxets blommor är, hos mig hinner dom aldrig slå ut innan frosten.
  Trevligt med en fika tillsammans med en ny vän. Hoppas det går fint i morgon på återbesöket.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Vad fint silveraxet var. Den blomman har jag inte men får nog skaffa den! Hoppas allt är OK på återbesöket!
  Ha det bra nu!

  SvaraRadera
 5. Silverax kanske man borde sätta i trädgården, speciellt om de doftar också. Jag behöver lite mer sensommar- och höstblommor, så det var ett bra tips.

  Hoppas allt är bra på återbesöket i morgon!

  Så kul att du vill följa Tiger i hans tassemarker! Du är varmt välkommen! Själv följer jag alla bloggar via min blogglista i stället, men du kan räkna med att jag dyker upp här igen... ;-) Och sedan håller jag förstås tummarna inför dragningen...

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 6. Har kikat runt lite. Så fina bilder på silveraxet.Hälsningar Christina

  SvaraRadera
 7. Så skönt att FK tog rätt beslut så du får dina pengar.Hoppas återbesöket går lika bra .Ha en trevlig fikastund med vännen.Kram

  SvaraRadera
 8. Silveraxet är värt många bilder, det är så vackert. Men inte visste jag att det doftade, nu skall jag ut och lukta på mina.
  Önskar dig en fin dag.

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!