29 sep. 2011

Sunny day :)

Jisses vilket väder Sverige levererar idag, man kan nästan tro att man kliver ut på sydligare breddgrader när man går utanför dörren. På baksidan gör Solrosen sitt....visst, den lutar lite, men blommar för fulla muggar, är så stolt över att jag har en egen sol...eller rättare sagt...det är ju lilltjejens:)
Jag har nyss kommit hem efter en underbar promenad. Tog en liten promenix till ett närliggande Ica där jag visste att syrran var o handlade. Jag ringde upp syrrans son som bor granne med affären sen satte vi oss utanför Ica o fikade o väntade på syrran. Lite skojjigt att titta på folk som kommer o går, förstår faktiskt att många äldre söker sig dit för att få den sociala biten. Efter drygt timmen så knallade jag hemåt igen.
Jag var lite busig idag på promenaden:) En del lövhögar såg ruskigt trevliga ut för att bara passera dem, så som ett litet barn så gick jag genom lövhögarna och de skingrade sig snabbt. Det rasslade lite mot skorna...härlig känsla:)
 På min lilla baksida växer sig allt ogräs större o större. Rabatterna är grönare än någonsin just nu. Men även en del godbitar som dessa Rosenböneskidorna har mognat till sig.
 8 skidor...eller säger man baljor?! skördade jag idag. Så nästa år kommer det växa Rosenbönor här igen:)
 De stora fröerna är både snygga o dekorativa, alldeles lila med lite inslag av svart. Kanske skulle vara snyggt att göra ett halsband av...nää...vilket slöseri:)
I skrivande stund bränner det på ryggen. Altandörren står vidöppen o solen gassar från klarblå himmel just på min rygg, en positiv bränna med andra ord. Helt suveränt!

3 kommentarer:

 1. Man skulle ha ett jobb ute, när det är så fint väder...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Efter att ha laddat ner Google Chrome så kan jag kommentera igen - trots att jag egentligen inte vill ha Chrome! Men nu kan jag höra av mig igen vilket känns trevligt!!
  Igår satt vi ute och åt middag - utan att vara påbyltade, vilka underbara dagar det är just nu!

  SvaraRadera
 3. jaa nu är det underbart väder,blir nog till att grilla i helgen,trevlig helg Kram Gunilla

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!