21 sep. 2011

Veckorna som passerat

Hej o hå! Det va längesen nu, förutom mitt tävlingsinlägg igår då som jag hoppas att ni deltar i:) Om inte, så ta en titt här: http://helenstradgardsplatt.blogspot.com/2011/09/tavling-hos-mig.html

Förra måndagen genomgick jag en bröstrekonstruktion. Har väntat på att göra det sedan jag var 15-16 år, så nu 25 år senare blev den gjord. Dels för att de var stooora o tunga o har belastat min rygg, axlar o nacke något oerhört o dels för att de var i olika storlekar. Och efter viktminskningen på 35 kilo så var det inget att tveka på.
Efter vägkanterna blommar Lupinerna på nytt, helt otroligt när det snart är oktober.
Operationen gick bra, förutom att jag svimmade av på operationskvällen så de trodde att jag hade ett blödande blodkärl i högra bröstet, så det blev en narkos o en operation till, de öppnade bröstet för att kolla, men det såg sååå bra ut. Dagarna efter tog jag det lugnt o vilade o åt o vilade o åt bara. Tror att jag är för vek för operationer...hihi. Väl hemma har jag vilat och blivit uppassad av sambon. Mår faktiskt bra, har inget ont eller har inte haft ont heller, men det jävligaste är att jag bara kunnat sova på rygg o jisses vilken ryggvärk jag haft. Men nu är det sidan som gäller så livet börjar ordna upp sig till det normala:) 
Underbara Rudbeckian lyser upp i höstrabatten:)
 Vi har varit i skogen var o varannan dag för att fylla på svampförrådet så vi har under vintern. Hela familjen är svamptokiga så det går åt en del och det är ju inte undra på när det är sååå gott. Nackdelen är bara att inte ungarna följer med o plockar svampen...men det går såå bra att äta den......Skönt hur som helst att komma ut o få frisk luft o strosa lite i skogen.
Hannas Solros blommar nu. Den är en bra bit över 2,5 meter. Synd bara att regn o blåst gjort den till ett lutande torn:)
Nu är jag sjukskriven en vecka till, sen är det dags att hitta en ny arbetsprövningsplats. Och givetvis hoppas jag på att hitta något bra. Tills dess så ska jag ta det lugnt, vila och tanågra svampturer samt åka på ett återbeök på sjukan idag.
Här ligger nästa Solros...kanske blir lite godis till pippifåglarna:)


8 kommentarer:

 1. Ojdå, ta det nu väldigt lugnt så du snabbt blir bra igen. Förstår att det känns fint då så många kilon är bortplockade. Hoppas värken i axlar, rygg och nacke kommer att försvinna helt.

  Här vräker regnet ner och snart ligger hela trädgården under vatten... fattar inte att det kan regna sådana här mängder.
  Önskar dig en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Så skönt för dej att få dina bröst fixade.Och att det gått så pass smärtfritt.Önskar min operation gått lika bra.Igår då jag var på återbesök fick dom suga ut ca 2,5dl vätska ur området.Men värken är lite bättre idag.Kram

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt - man får gratulera till dom 35 kilona och till dom "nya" tjusiga brösten!

  SvaraRadera
 4. Skönt att allt gått bra och att du inte har ont, ja, det är problem med för mkt av det goda också.
  Ta det lugnt och hoppas du hittar något roligt och spännande ställe att arbetspröva. Här skiner solen idag och det är planterings flytt och lök plantering på gång.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Passa på att vila ordentligt nu den sista sjukskrivningsveckan.
  Det är likadant i min familj, barnen följer inte med och plockar bär och svamp (jo, dottern hänger med till svampskogen) men äta vill dom.
  Jag såg också att lupinerna blommade på nytt i vägrenen och min solros 3,20 cm hög knäcktes på mitten när det stormade sist. trist.
  kram Anne-Lie!

  SvaraRadera
 6. Vad skönt det måste vara att ha det gjort.
  Vila upp dig ordentligt nu :-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 7. Jag har en väninna, som har gjort samma operation... hon satt och sov i en Badenbaden stol. Det funkade bra sa hon... Ta det lugnt och vila ordentligt...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 8. Vilken pärs!!! Vad skönt det måste vara att ha fått operationen gjord nu till sist... Hoppas att du kryar på dig och du... ta det riktigt lugnt och vila ordentligt!!!

  kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!