28 feb. 2012

Underbart vårväder

Var som en död sill efter dagens arbetsträningspass, så jag sov en låång stund. Hoppas det är övergående så jag kan öka i tid enl mitt mål. Vaknade av att solen sken in genom fönstret.....sååå ljust! 

Åh, vilket underbart väder Sverige levererar idag, precis så som jag vill ha det. I rabatterna tittar några små lökar upp, de på bilden var ju inte direkt på något djup så det kanske är därför de är tidiga:)
 I pallkragen sticker det upp några persiljekvistar, och det var faktiskt första gången som jag lät dem sitta kvar i höstas. Vet ju att persiljan är tvåårig, men jag har iallafall sått ny varje år. Nu ska det bli intressant att se vad den går för.
 När solen tittar fram så ska man ta vara på den. Fram med café möblerna och luta sig mot väggen och bara vara, finns det något bättre? Jag är nästan lika vit som persiennen i fönstret, men visst är det inne att vara blek?! :)
 En kopp te, nybakt chokladmuffins och en ny trädgårdstidning....nu känns det att man lever igen vill jag lova. 
Soliga kramar från mig!

8 kommentarer:

 1. Najs med lite sol på nosen, fågelkvitter i öronen och gröna små knoppar här och där. Vi hade 12,9 gr mitt på dagen idag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det där såg riktigt skönt ut och visst har det varit härligt väder idag. Tydligen skall det bestå i några dagar framöver.

  Soliga kramar

  SvaraRadera
 3. Idag har det varit ett underbart väder.har besökt min frissa och fått håret klippt.Jag går därifrån så nöjd varje gång för hon klipper så bra.På hemvägen köpte jag samma trädgårdstidning som du har på bilden.Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, det är ju hälsosamt om inte annat - att vara blek alltså ;-)
  Här har det varit moln idag men ändå vårkänsla. En promenad har det blivit och såklart en runda i trädgården.
  Hoppas det går bättre och bättre med arbetsträningen!
  Kram, Ingela

  SvaraRadera
 5. Åhh, ser superhärligt ut!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 6. Det där är dagar att minnas!

  SvaraRadera
 7. Ja det är väl alltid inne att vara blek :-) du klär i det tycker jag!Visst är det underbart nu äntligen :-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 8. Den sista bilden ser ju skön ut. Själv är jag precis likadan varje år=Sist i bloggvärlden med att gå ut i trädgården./Knatten

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!