1 feb. 2012

Ändring i bloggen samt Fröställningar

Hej allesammans. Har ni sett att jag lagt till några sidor i min blogg, där ni kan kika in? Bara att klicka på det ni vill se i menyn i vänsterspalten. Där har jag nu lagt in en sida med Mina blommor, en sida med Frösådder 2012 och en sida med alla mina fröer som heter Vill du byta fröer. Lite kul faktiskt att utöka bloggen lite med några fasta sidor, samtidigt som man dagligen kan blogga på huvudsidan:)
Fortsättningen med fröer fortsätter. Här byts det med frötokar i hela Norden, och det är sååå kul. Konnässörsklubbens frökatalog kom idag, och där finns det ju en del guldkorn jag skulle vilja testa att så.  Vete hundan hur jag ska få plats med alla plantor sen, men det får vi ta senare:) 
 I skrivande stund är det -3,5 grader här. Det är molnigt men ser att det börjar spricka isär på sina ställen där solen vill fram. Hanna och jag är fortfarande sjuka, men min feber har avtagit rejält. Hanna äter penicillin men är inte riktigt feberfri än. Dock kommer hon vara med på en prisutdelning i Nobelhallen ikväll tillsammans med Skateboardföreningen i stan. De ska äta middag med kommunen och sitta i VIP loungen och kolla när Bofors spelar hockeymatch. Hon har sett fram mot detta en månad, så hon får klä sig väl och göra detta för att genast åka hem efter utdelningen. Tror jag skulle känna mig som en sämre mamma om jag inte låter henne vara med på detta. 
 Passade på att knäppa några bilder på fröställningarna som är kvar. Helt otroligt vad fina de är, med sina vita toppar. Ingen risk att dessa frön kommer att bli några nya plantor om inte jag sår dem. För jag är supersnabb på våren och rensar bort allt som jag tror är ogräs. 
 Den sista bilden är rolig. Spirstånds frökapslar har vänt sig uppochner:) 
Ha en underbar lill lördag!

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Vackra fröställningar med snöhattar.
  Trevlig kväll / Bea

  SvaraRadera
 2. Frösjukan härjar vilt har jag sett.
  Vackra vinterbilder.
  Vad är det på bild nr 2?
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej ! På bild nr 2 är det en Solhatt, vilken minns jag inte nu...hmmm.//helen

   Radera
 3. Vackra bilder . Det är inte bara på sommarhalvåret vi njuter :-)) Kul och bra att man kan ha separata sidor . Har tänkt på det jag med .

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej.

  Frökapslarna är ju som en andra blommning. Riktigt dekorativa.

  Undra om jag skall göra om min blogg till 3 spalter också. Vart har du hittat det?

  Ha en bra dag
  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Vackra och dekorativa vinterblommor!
  Trevlig helg!
  /Cika

  SvaraRadera
 6. Hej Helén! Så mycket spännande fröer du har att byta med! Vi är några stycken som går ihop och beställer så de första fröbeställningarna är tyvärr redan delade på två-tre personer. När jag sen shoppar i affärerna eller efterbeställer brukar det däremot bli en hel del dubbletter eller överflöd. Jag skriver i min frölista om jag har till byte, eller håller koll på din frölista.
  Kram

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!