24 sep. 2011

Solig lördag

Vilken underbar dag det varit. Och vad har jag gjort då? Jo, jag har legat i soffan, suttit i soffan och hängt i soffan. Har inte haft varken lust eller ork till att göra något nyttigt. Bloggat lite, kollat på tv och löst lite korsord och givetvis ätit och druckit:)
Men så hände något....lilltjejen skulle iväg och åka skateboard så sambon skjutsade henne dit hon skulle. Då gjorde jag mig redo för en promenad. Jag gick till skatestället och överraskade. Det va såå skönt ute i den friska höstluften. Jag kollade in alla vackra träd efter vägen med alla färgade löv, visst är det en fin tid.
Väl hemma igen så kollade jag in Astern på baksidan. Varför sitter den där, när ingen är där? Den skulle ju sitta på framsidan där det bara växer ogräs just nu.....får bli ett vårprojekt:)

 Nu blir det till att laga lite mat, sen soffhörnan igen. Ha en mysig lördagkväll!

7 kommentarer:

  1. Det er deilig med en ikke gjøre noe lørdag også ,fine bilder du har tatt vi får tviholde på høstblomstene så lenge vi kan.
    Ha en fin lørdagskveld , Marit.

    SvaraRadera
  2. Precis så skall det vara, njut av hösten och dess underbara färger.

    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  3. Fortsatt trevlig lördag kväll

    Kram susanne

    SvaraRadera
  4. Hej! hoppas du kryar på dig.. så jobbigt med infektion i såret! kramiz till dig Jessica

    SvaraRadera
  5. Det låter som om du mår mycket bättre - vilket jag verkligen hoppas på - och att dina "livsandar" kom igen efter prommisen! Ibland så måste man bita ihop och ta sig igenom skiten, även om det inte är så lätt.
    Senaste veckan - typiskt nu när vi fått ny hund -så har jag haft en sträckning i ena smalbenet. Det har gjort djävulusiskt ont och jag har haltat fram på prommisarna - men äntligen så har det gått över!
    Men...nu ska jag in för mindre operation nästa vecka, alltså inget märkvärdigt men jag ska sövas och måste därför stanna över natten.
    "Är det inte det ena, så är det det andra!"

    SvaraRadera
  6. Verkar som att du anammat mindfulness under din prommis - att vara i nuet och titta, lukta och lyssna på det som händer och sker precis nu!! Det är bra för själen :) Vilka jättefina bilder! Klart Astern ska vara där den bäst kommer till sin rätt!!! Ska bli intressant att följa dina projekt i trädgården till våren :)

    Stooooooooooooor kraaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  7. Ha en riktigt härlig kväll och hoppas du mår bättre snart!

    SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!