13 maj 2011

Fredagsmys i naturen med fiske och korvgrillning

Va lite sliten efter veckans arbete, och hade hoppats på en hemmakväll med god mat o lite tv tittande, men sambon va så trött på att bara sitta inne så vi bestämde oss för att åka på en liten fisketur istället.
Vi har faktiskt ett bra put and take fiskeområde i utkanten av stan. Där har man chansen att få ädelfisk som öring, regnbåge och fjällröding.
Solen var fortfarande framme när vi kom dit, men vi hamnade på en skuggplats så det var prio 1 att göra upp en brasa och vilken skön värme det blev. Vi grillade korv i omgångar och samlade pinnar i skogen så vi höll elden vid liv.
 Såå lugnt och skönt i skogen, endast ett par bilar som åkte förbi. Syrran och hennes sambo dök upp efter ett tag. Vi satt o pratade och mös runt elden.
 Hanna testade att meta på räka, och visst lyckades hon få massor av små abborrar:) Små "tusenbröder", men Hanna va lycklig:)
 Vi testade att grilla en abborre, men de var så små så det var inte så mycket att äta:) Tyvärr hade vi ingen större fiskelycka denna gång....inte en enda ädelfisk......bara 300:- back för fiskekort...men.....men ....det var det värt:)
 Innan mörkret gav vi upp o följde med till syrran en stund. Nyss hemkomna såg jag den fina månen. Önskar er en fortsatt hjärtlig natt......för ni ser väl att månen liknar ett hjärta?!
Natti natti//Helén

4 kommentarer:

 1. Vilken mysig avslutning på veckan. Gör inte så mycket om man inte får napp, bara humöret är på topp ändå.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ser så mysigt ut en riktig lyx dag//Britt

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig utflykt. Och grilla är ju så gott...Kram

  SvaraRadera
 4. Mysigt med en utflykt :) Även om man gillar att vara hemma, trädgårderera m.m. så är det skönt att komma iväg en stund.
  Jag fiskar inte men maken flugfiskar mycket och han har varit iväg i två dagar och kom hem med både regnbåge och öring så det blir nog fisk till middag i morgon :)

  Ha det gott :)

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!