16 jan. 2012

Av jord är du kommen-jord skall du åter varda

Jag är absolut inte troende, och jag har inte varit på begravning nyligen....så tro inte det när ni läser rubriken. Kom bara på detta citat när jag blev sååå sur på mig själv. Jag skrev en liten inhandlingslapp idag, eftersom jag skulle åka till Ica o handla lite mat. Men vad glömde jag att skriva upp då? Joooo, det viktigaste av allt-såjorden. Fyyy, usch o blä vad jag blir sur på mig själv. Och inte har jag ens en dl annan jord hemma heller!

Hade varit underbart att få så de första fröerna ikväll, men icke sa Nicke, inte åker jag tillbaka till affären nu inte. Så jag får väl ställa mig vid spisen istället o laga mat o sen hämta hem lilltjejen från skateboard åkningen. Blir väl en kväll framför tv´n...såg förresten att Koloniområdet Iris ska börja på torsdag, hurså om det är nya program?
Trevlig kväll!

4 kommentarer:

 1. Hei på deg så hyggelig å blogge med deg igjen Helen.
  Ja jeg skal snart så litt jeg også ,det er så stas å se det spirer og gror,,da er det snart vår YIPPI,,
  Ha en fin kveld , klem fra Marit.

  SvaraRadera
 2. Har för mig att kolonilott Iris började förra veckan och att det var gamla avsnitt...sorgligt nog, en riktigt mysig serie.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Jo det stämmer det var gamla program.Fast man kan ju se dom en gång till de var så mysiga.Tänk så gott minnet är men ack så kort.Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det jobbigt att glömma så viktiga saker så såjord! Och efter att ha tittat på din frölista så förstår jag att du behöver en massa jord, men du ska väl inte så ALLA dessa frön i år!?

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!