9 jan. 2012

Oskyldigt blå

Dagen började med bitande kyla, ca -10 grader. Jag väckte mig själv o lilltjejen tidigt idag för att komma in i rutinerna lättare. Det var barnens sista lovdag idag, så imorron bitti vill jag helst inte vara närvarande när morgontrötta ungar ska trängas i köket o badrummen:)
Idag var jag hos naprapaten. Har väl väntat en sisådär 6 år att få remiss dit från vårdcentralen. Så nu kostar det bara 80:-/gång istället för mellan 350-400:- gång som jag betalat innan när jag gått på liknande behandling. Hoppas väl att denna naprapat kan hjälpa mig med min hopplösa vänstersida som jag har värk i 24/7. Stelare muskler får man leta efter sa hon efter dagens behandling...hmmmm. Men nu är vi på G i varje fall, så det är bara att hålla tummarna. 
Annars har dagen varit lugn, solig och kall. Hanna och jag var en snabbis på stan, sen har jag bara skjutsat ungar o gubbe och lagat lite mat. Det kändes ivarje fall lite lättare idag när himlen var oskyldigt blå och solen visade sig, för det är man ju inte van vid. Titade förresten på termometern nyss, och nu viar den bara -3,6 grader och så har det börjat snöa. Kanske kommer vintern nu då?!

Nu ska jag svida om till fårskinnstofflorna och min underbara morronrock som jag fick i julklapp. Trevlig kväll!

9 kommentarer:

 1. Mmmmm.. jag såg ut genom fönstret på jobbet och såg den blåa himlen! sedan blev den grå och massa vitt fluff dalade ned - himla tur jag sitter vid ett fönster :)
  Trist med din värk men naprapater är ju så duktiga! Hoppas på bättring, kram :)

  SvaraRadera
 2. Ja tänk att det ska vara så svårt att få gå till en naprapat!!!Kostar skjortan ju.
  Hoppas du blir bättre snart.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 3. Stackare, hoppas naprapaten kunde hjälpa dig!?
  Vilken kyla ni har, snart får väl kanske vi vinter också men än så länge ligger det bara runt nollan.

  SvaraRadera
 4. Visste inte att man ens kunde få remiss till naprapat! Vad bra, det kostar ju skjortan - men är bättre än sjukgymnastik enl mina erfarenheter. Men här kostar det 500 kr för en halvtimma...jag gick 6 ggr förra hösten...
  Hoppas du nu får ordning på ryggen!

  SvaraRadera
 5. Oj, 10 minus, Kallt. Men ni får se solen i alla fall, den har gått ner för gott känns det som här ... Lycka till med behandlingen och tack för alla dina glada kommentarer på min sida :)
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 6. Det är synd att alla beh skall vara så dyra. 80 kr det är ju alldelses lagom. Hoppas att det hjälper dig för värk är det inget vidare att ha//Britt

  SvaraRadera
 7. Oj, 10 minusgrader! Här har vi väl som mest haft ett par minusgrader, några få nätter denna vinter. Annars känns det mer som senhöst/tidig vår.
  Lycka till med behandlingarna, hoppas de hjälper dig!
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 8. Jag håller tummarna att du blir fri din värk för det påverkar en så mycket när man går och har ont.

  SvaraRadera
 9. Usch, för att ha ont. Hoppas, hoppas det snart blir bra!
  Kram,
  Charlotta

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!