10 jan. 2012

Min uppdaterade frölista VS fröbeställning

Nu ramlar det in massa mail från olika frökataloger och fröförsäljare. Jag har kollat och åter kollat, men har sååå svårt för att bestämma mig, så jag började bläddra i min fröpärm och ska jag vara riktigt ärlig så behöver jag inte beställa ett endaste frö. Jag har ju fullt! Och då menar jag fullt. Jag har nu rensat ur gamla fröer som var från 2009 och äldre. Så nu finns det bara färskingar från 2010 +2011:)
Samtidigt passade jag på att skriva en frölista för att hålla lite koll på vad jag har, för i pärmen har jag ingen ordning utan sätter i fröpåsar efter hand bara, och då är det ju lätt att missa när man tar en snabbtitt. Till slut så blev det ca 130 olika sorter av ettåringar, fleråringar och grönsaker, så varför ska jag beställa mer? Nyhetens behag kanske? Hihi.
Är det någon som vill byta fröer så hojta till! Skickar gärna över min lista och byter lite.......kan ju inte skada med några nya sorter...eller:)

8 kommentarer:

 1. Vilken ordning du har på dina fröer.
  Jag har sorterat och kompletterat.
  Inköpen fortsätter.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Ojoj, så mycket fröer du har , kommer att bli fullt på din trädgårdsplätt i sommar med vackra blommor och grönsaker.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Om du vill kan du kolla i min blogg på min frölista ...om du blir sugen på mer alltså:)
  ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Beställde lite mer igår som jag inte borde .Nu kommer det bli fullt igen när det är dags för att skola om plantorna.Men vadå det är ju så kul.Kram.

  SvaraRadera
 5. Oj, du BEHÖVER garanterat inga fler fröer men jag förstår att du - som oss andra - längtar efter nyheter! Själv ska jag inte så ett endaste frö inne i år, endast vallmo direkt ute.

  SvaraRadera
 6. Oj är det redan dags!!?? Jag har ju tänkt fröa i år så nu gick ju startsignalen för mig, tack för det, fniss. Och även om du har fröer så du klarar dig förstår jag ju charmen med att skaffa fler:))))

  Stööööörsta kraaaaaaaaaaaaaamen aka

  SvaraRadera
 7. Oj oj oj vad med fön du har :-)
  Din idé med plastfickorna är kanon tycker jag!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 8. Plastfickor är perfekt! Men himmel vad med frön:) Visst är det härligt att rensa ut och dona.
  Kram!

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!