22 jan. 2012

Fröpaket vinst:)

Gissa om jag ligger i ett stim...ett vinst stim?! Lotta med bloggen Lottas Trädgård lottade ut ett fröpaket från Odla.nu, och gissa vem som vann! Jo, jag:) Det är ju helt otroligt ju. Först vinna en sådosa, sen en utmärkelse och nu ett fröpaket:) Ni kan klicka på bilden för att få den större, så ser ni vilka fina fröpåsar jag kommer att få hem. 3 av dem är nyheter för i år. Om de är nyheter i Odla. nu´s frösortiment eller i allas frösortiment det vet jag inte. Men just dessa sorter har jag inte sått innan:)

Annars så är livet ok, lilltjejen är frisk, så hon ska till skolan imorron. Mina två stora barn kommer osså så då blir vi full familj:) Jag ska börja arbetsträna igen imorron på två olika företag, och ägarna till de företagen är sambos, så jag får väl samköra lite. Jag blir den som ska sköta det administrativa åt dem och det passar mig som handen i handsken. 
Har för övrigt tagit en låångpromenad med två vänner nyss, blev nästan en mils promenad. Skönt att röra på fläsket och få lite dagsljus. 
Ha en mysig sönda!

11 kommentarer:

 1. Grattis till vinten! (:D
  Kan tänka mej att det är skönt att komma in i lite normala rutiner, skönt att hitta något man trivs med att göra.

  Ha en härlig vecka!

  SvaraRadera
 2. Vilken otroligt fin färg det var på rudbeckian, aldrig sett det förut. Man får gratta till vinsterna, snacka om att ha tur!
  Här ger man sig inte gärna ut just nu, vi har haft ett jäkla oväder och fått massor av snö - alltså för att vara här. Säkert 1-2 decimeter!!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du för svaret. Jag gjorde en lite annan variant, så jag hoppas fler kan klistra in bilden.
  Det är ju bra att du är inne i ett vinnarstim! ;o)
  Ha en go söndagskväll,
  Lydia

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten.
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten, vad kul!
  Vilken mysig blogg med växtligheterna och ögongodis.
  Önskar lycka till på arbetsträningen!
  Tack för titten,
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 6. Grattis! passar ju en blom fantast som dig ;) ha en fin vecka! kram kram Jessica

  SvaraRadera
 7. Vilken tur du har stort grattis skönt med en lång promenad//Britt

  SvaraRadera
 8. Grattis till vinsten!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Grattis, vilken tur du har.

  SvaraRadera
 10. Grattis till vinsten! Vilken tur att du vunnit en sådosa när du fick fröer nu. Jag som har allt annat än gröna fingrar har ju aldrig sett en sådosa, och hos mig skulle den bli full med knappar istället;)) Här har vi -20 så det blir inga sköna långpromenader här! Ha det så bra!

  SvaraRadera
 11. Kul att du vann! Rosenskära var min passion i fjor, jag slängde ut massa frö direkt ute och oj vad det tog sig och jag fotade dem massor. I alla vinklar och vrån, känns nästan så att datorn är full med rosenskära. Blir det frö över till nästa år vore det kul att prova den sorten också - då kanske jag har något att byta med.

  /MB

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!