28 jan. 2012

Föredrag på trädgårdsföreningen och groddar

Idag har jag varit på ett föredrag som Karlskoga Trädgårdsförening ordnat. Det var Ullis med bloggen Blomsterbo som var där och visade bilder och berätta om sina träd och buskar. Jättegullig tjej som har ett väldans trädintresse som man förstår när man läser hennes blogg. Nu har ju inte jag plats för stora gigantiska träd på min lilla plätt, men det är ändå intressant o kul att se och höra på andra trädgårdstokar:) Trevligt när man följer en blogg och sen får träffa bloggerskan  i RL, och få ett ansikte o så.

På fönsterkarmen i vardagsrummet har årets första groddar tittat upp. Det är Hängpetunian som bildat sin egen lilla skog. I en liten ingång av plast kan man skymta de små groddarna, men går man närmre o tittar in så ser man hela Hängpetunia skogen:)
 Nu har jag bytt om till myskläder o fårskinnstofflor. Skönt att vara inne o slippa den kalla blåsten ute. Jag ska läsa lite såråd och tänka ut vilka fröer som ska ner i jorden härnäst. Sen blir det en myskväll med familjen och jag tänkte göra kebab i bröd, av strimlad lövbiff och smalt skuren fläskfilé. Det blir mumma de!
Ha nu en riktigt trevlig lördag!

4 kommentarer:

 1. Så där långt brukar jag komma med petunior sedan när jag skall skola om, då har jag ihjäl dem allihopa sååå kan du inte ha en liten undervisning här sedan så jag kan lära mig.

  Ha en fin kväll
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig Petuniaskog.Där kan du få massor med plantor.Kul när det gror.Kram

  SvaraRadera
 3. Skønt med et lille foredrag her i de kolde vintermåneder og dine srpødespirer lover forår inden længe ;0)

  Tak for dine søde kommentarer hos mig.

  Dorthe

  SvaraRadera
 4. Ordning och reda på alla dina fröer, mina ligger i kaffe filter och massa burkar.
  Alltid kul att lyssna på någon som kan massor och framför allt brinner för det dom pratar om - även om det inte finns plats för stora träd.

  /MB

  Ps. krya på er!

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!