9 juni 2011

Överraskning i brevlådan - Cardiospermum

Idag när jag hämtade posten så låg det ett brev där från någon i Japan...tack Coco! :) Det var en bloggvän som skrivit ett brev till mig, samt skickat med smakprov på grönt te, en liten tygbit samt några fröer från Cardiospermum. Har googlat lite och kommit fram till att det är typ nån "Ballong Vinstock", men små vita blommor först som sedan blir små gröna ballonger:) Ska bli intressant att se om jag får fröerna att gro:)
Jisses vad längesen det var som jag fick ett handskrivet brev i brevlådan, minns faktiskt inte alls när, men glatt överraskad blev jag:)

8 kommentarer:

 1. Det var ju en underbar överraskning.Vet inte heller när jag fick ett vanligt brev i lådan.Måste vara många år sedan.Men så trevligt det var så personligt.Saknar det ibland.

  SvaraRadera
 2. Vad kul!! Kommer ihåg när man var liten och hade brevvänner. Tänk vad kul det var. Spännande med fröerna .

  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj va spännande!!! Har aldrig hört talas om en sån växt. Du får visa oss om det blir nåt. /Knatten

  SvaraRadera
 4. Härligt med små överraskningar.
  Lycka till med dina fröer.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vad spännande att få ett brev så där! Hoppas du får fröerna att gro..jag håller tummarna!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Roligt med bloggpost, handskrivet brev och en gåva - lycka till med försådden, det är extra roligt när det är från en vän och en liten udda art :) Ha det gött :)

  SvaraRadera
 7. i am glad you got it now. I hope cardiospurmum will grow ok in sweden, can't wait to see how it will do. Mine is growing at slow pace.

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig överraskning! För bara några år sen hade jag flera vänner i England som jag brevväxlat med i över 20 år. Tyvärr har tre av dom avlidit, 2 av hög ålder och en av bröstcancer. Dom två andra hör jag numera bara av till jul trots att jag själv skickar en långt brev två gånger om året. Trist.....men så är det nu för tiden - så var väldigt glad över din vän i japan!

  SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!