28 juni 2011

Ljummen kväll

Åh vad jag stortrivs. Kvällen är ljum efter en hel dag med otrolig värme och sol. Tror inte det finns nåt underbarare än att sitta såhär på kvällskvisten och blogga. Rumpan i hammocken, fötterna på bordet och den bärbara i knät:) Från grannarna hörs musik från nåt svenskt musikprogram.
Efter jobbet och tuppluren så vattnade jag alla blomster rejält. Syns att de som står nära häcken behöver mer o mer vatten. Fingerborgsblomman trivs utmärkt. jag trodde att jag hade flyttat med en vit, men så var inte fallet, men denna är också fin.

 Gapande prickfyllda söta blommor.
 Och sen börjar Klematisen blomma. Har missat alla knopp, men alla Klematisplantor jag äger är fulla av knopp.
 Visst är Klematis en tacksam klängväxt?! Underbart fina i olika färgställningar och storlekar.
Vet ni vad jag ska göra nu? Ska göra mig en glass strut, alltså skeda upp choklad/vanilj/jordgubbsglass i färdigköpta våffelstrutar.....precis som pappa gjorde när jag var liten:)
Njutbart värre!

6 kommentarer:

  1. Hihi...mina barn gjorde också glassstrutar idag. Så gott i sommarvärmen.
    Visst är clematisen en tacksam växt, mina blommar så otroligt fint i år.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej! Klematisar är faktiskt otroligt fina, dessvärre så har jag så mager jord så de inte trivs sådär jättebra här hos mig. I kombination med att jag är ganska dålig på att minnas att gödsla så går det inte riktigt ihop. Glass i strut låter riktigt fint en såhär het sommardag. /Mimi

    SvaraRadera
  3. Japp en härlig kväll var det och jag satt också ute rätt länge! Fast jag åt glass i tallrik med skivade bananer och strössel ;-)
    /Anette

    SvaraRadera
  4. Riktigt fina sommarkvällar att njuta av. När jag ser din fina fingerborgsblomma så undrar jag... vart fulingen har mina tagit vägen, de är borta i år.
    Ha det gott
    Kram susanne

    SvaraRadera
  5. Åhhh inte behöver du vara avis på min vinst, du har det ju så heeeeelt underbart i din egen trädgård!! Sååååå fint!!!

    kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  6. Javisst är det inte härligt nu, man tror inte det är sant. Tänk om vi skulle ha det såhär varje dag, men säkert skulle det också bli trist i längden eller hur ;D Nu ska vi bara njuta av stunden!
    /NIna

    SvaraRadera

Jag hoppas du kan lämna en kommentar, för då blir jag så glad! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!